ImageDesign_topimage_original.jpg
Arhitektid

Mida ütleb pesuruum teie ettevõtte kohta?

06/04/2016

Kas teadsite, et puhas ja värskelt lõhnav restorani tualett on palju olulisem kui sõbralik klienditeenindus või muljetavaldav toidu välimus? Uuring, mille viisid Ühendkuningriigis läbi Essity ja ülemaailmne bränd Tork, väidab, et halb pesuruumi hügieen on ärile kahjulik.

Pea kolmveerand küsitletutest leidis, et nad on soovitanud mõnes restoranis mitte süüa, kusjuures 46 protsenti väitis, et ebahügieeniline tualettruum on hea põhjus, et hoiatada mõne ettevõtte külastamise eest.
See on üks põhjusi, miks sisekujundus peaks peegeldama teie ettevõtte kuvandit ja stiili. Iga osa kliendikogemusest peaks aitama kaasa veatu mulje loomisele.

DesignLine_HoReCa_1_300x300.jpgParem kliendikogemus
Restoran või hotell ei ole kunagi eksklusiivsem, kui seda on pesuruumi standard. Premium-segmendi kõrgete nõudmiste toetuseks toob Tork nüüd turule uue seeria roostevabast terasest jaotureid – Tork Image Design Line™. Uutes jaoturites on suurepäraselt ühendatud vorm ja funktsioon ning need on spetsiaalselt loodud selleks, et sobituda eksklusiivsetesse pesuruumikeskkondadesse.
Tork on juba kümneid aastaid olnud juhtiv restoranide ja hotellide avalike pesuruumide hügieenilahenduste pakkuja. Uus Image Design tootevalik tuuakse turule kogu maailmas ning see on juba võitnud suurepärase disaini eest prestiižse auhinna CMS Purus Award 2015.
DesignLine_HoReCa_4_300x300.jpg

Te ei pea valima disaini ja funktsionaalsuse vahel
Iga Image Design jaotur on peente joonte ja tagasihoidlike kumerustega, mis sulanduvad kui valatult eri interjööridega. Õrnalt harjatud roostevabast terasest korpusega jaoturid vastavad ka kõrgetele hügieenistandarditele, neil on näpujälgede eest kaitsev pind ning ka puutevabad ja sensoriga juhitavad valikud.

DesignLine_3_300x300.jpgPesuruumikogemuse veelgi paremaks muutmiseks võib kätepaberi jaoks lisada kapile eraldiseisvad jaoturid. Uuringud on näidanud, et kui lisada kabiinidesse kottide ja mantlite jaoks riputusnagid, hindavad kliendid seda, et ei pea oma isiklikke asju kabiinipõrandale panema.

Seega, ei ole oluline, kuidas teie pesuruum disainitud on, teie klientidele pakutakse vaid parimat.

Reti Tee 9, Peetri alevik,
Rae vald, Harju maakond,