Washing-hands_420701_orginal.jpg

Puhtad käed – ülitähtis tervise hoidmisel

09/08/2018

Õige hügieen võib vähendada haiguspuhkusi, avaldada muljet külastajatele, tõsta teie töötajate enesekindlust ja panustada paremasse äriedusse

Kuna üha enam inimesi on liikuva eluviisiga, on nahahoolduslahendused väljaspool kodu suure tähtsusega.
Pesuruumid peegeldavad ettevõtte väärtusi ja võivad jätta külastajatele kustumatu mulje – ning nahahoolduslahendused mängivad üleüldise pesuruumi pakutava kogemuse puhul võtmerolli. Meie täieliku Tork Skincare toodete valikuga suudame juhtida oma kliente valima õigeid kätehügieeni lahendusi oma pesuruumidesse. Tork Skincare pakub valiku koostiseid ja jaotureid kõikide pesuruumi vajaduste jaoks.

Koostised on dermatoloogiliselt testitud tagamaks nende ohutuse kasutaja jaoks ja vähendamaks riski allergilisteks reaktsioonideks. Me töötame kõvasti selleks, et vähendada mõju keskkonnale ja enamik meie taastäidetavatest toodetest vastavad Euroopa Liidu või Põhjamaade keskkonnamärgise Luik rangetele tingimustele.
Meie Red Dot kujundusauhinna väärilised jaoturid on saadaval täisvalikus ning sobivad ükskõik millisesse pesuruumi ja meie sertifitseeritud „easy to use“ süsteem muudab külastajate kätepesu kogemuse paremaks. Sellel lahendusel on pitseeritud täitmissüsteem uue värske pumba ja pudeliga igaks korraks, seega on meie seebi puhtus kaitstud kuni lõppkasutajani.
HygieneStand_4K_Rez.jpg

Veelgi enam, parem kätehügieen on lihtsaim ja tõhusaim viis oma töötajate, külastajate ja külaliste tervise parandamiseks. Jagatud tööpinna ja koostööd edendava suhtluspõhise kontoripinna kasvuga seoses tunnevad 60% avatud kontoripinna lahendust kasutavatest töötajatest muret hügieeni pärast, eriti kui uurimuse kohaselt 42% töötajatest käib haigena tööl*.

Seadke hügieen oma ettevõttes kesksele kohale, et parandada nende inimeste heaolu, kellest hoolite.

Kasulikud lingid:

*2013 SCA/BuzzBack uurimus on läbi viidud Suurbritannias, Ameerika Ühendriikides, Prantsusmaal ja Saksamaal

Reti Tee 9, Peetri alevik,
Rae vald, Harju maakond,