Essity_logo_original.jpg

Essity tervitab teid!

14/06/2017

Meil on rõõm teatada, et 15. juunil võeti Essity Nasdaq Stockholmi börsinimekirja, millega jõudis lõpule SCA hügieeni- ja tervishoiuvaldkonna lahkuminek metsatööstusest.

Meie tootemargid jäävad alles, nagu ka meie müügipersonal, klienditeenindus ja kohalik tugi. Kõikide meilt ostetavate toodete artiklinumbrid, ökomärgised ja kvaliteet jäävad samaks. Anname teile jooksvalt teada kõikidest teid puudutavatest muudatustest.

Essity, nagu ka SCA, on pühendunud uuendustele, jätkusuutlikule tegevusele, usaldusväärsete toodete loomisele ja erakordset teenindust pakkuvate töötajate leidmisele. Ootame pikisilmi võimalust teid ning teie kliente ja tarbijaid teenindada.

Meil on uus veebileht www.essity.com  mida saate külastada otse või suunatakse teid sellele www.sca.com kaudu.

Meistri tn. 10, Tallinn