Washing-hands_420701_orginal.jpg
Pesuruum

Kas sooviksite oma käte eest veelgi paremini hoolitseda?

21/02/2017

Tork Extra Mild Mini eriti pehme vedelseep S2-süsteemi jaoks – uus liige firma Tork seebipere valikus

Meie käed on uskumatud tööriistad, mida kasutatakse peaaegu kogu aeg ning see muudab need haavatavaks ja tundlikuks. Kuidas sobiks, kui hoolitseksite nende eest veelgi rohkem? Firma Tork vedelseepide valik vastab teie ja teie klientide igapäevastele vajadustele. Need seebid teevad käed puhtaks ning toidavad ja taastavad aktiivselt nahka.
Meie Tork Extra Mild vedelseep on regulaarseks kätepesuks ideaalselt sobiv universaalseep. Nüüd on see saadaval ka S2-süsteemi jaoturitele – 475 ml eriti pehme, lõhna- ja värvainevaba, käsi hooldav, sagedaseks kasutamiseks sobiv seep.

420702.jpg
Tork Extra Mild seep on kreemjas rikkaliku rahustava vahuga seep, mis vähendab tänu oma õrnale koostisele ka nahaärrituse ohtu. See on dermatoloogiliselt kontrollitud, säästlik kasutada ja selle keskkonnasõbralikkust kinnitab ELi ökomärgis.

Teie kliendid hakkavad kõrgelt hindama kiiret ja lihtsat taastäitmissüsteemi, mida tõendab Rootsi reumaliidu lihtsa kasutuse sertifikaat. 561000_Tork Mini Liquid Soap Dispenser.jpg

Rohkem üksikasju S2-süsteemile mõeldud Tork Extra Mild seebi kohta leiate link tooteinfo juurde - näide