Rainbow_tablesetting_original.jpg
Einestamine

Õige mulje Tork lauatarvete uuendatud sortimendiga

30/05/2016

Meie eesmärgiks on pakkuda jätkuvalt kõikehõlmavat lauatarvete sortimenti lähtuvalt turu vajadustest. Selle eesmärgi saavutamiseks toome me 2016. aasta jaanuaris turule lauatarvete uuendatud sortimendi - suurem värvivalik, täiustatud sisepakendid, uuendatud tootekirjeldused ja -nimed.

Me teeme külalistele mulje avaldamise teie jaoks lihtsamaks alates hetkest, mil nad istuvad. Me teame, et te tahate külastajat vastu võttes alati pakkuda erilist kogemust. Kasutades nüüd meie lauatarvete uuendatud sortimenti ja uusi värvivalikuid, on meeleolu loomine ja mis tahes sisekujundusega kooskõla saavutamine veelgi lihtsam.

Me valime teie jaoks kõige sobivamad värvid, klassikalistest kuni kaasaegsete värvitoonideni. Külastades restorane, hotelle ja baare kogu Euroopas hoiame me silma peal kõigel, mis on seotud sisekujunduse trendidega. Seepärast uuendasimegi oma värvivalikut - ja just seetõttu võite olla kindel, et meil on pakkuda midagi, mis sobib teie stiiliga.

Meie uuendatud sortiment põhineb meie klientide poolt enim nõutud toodetel:
  • Värvipalett 20 värviga
  • Uuendatud disainiga pakend
  • Intuitiivsemad tootenimed
  • Lihtsamalt mõistetavad värvide nimed
  • Uus Tork reljeefmuster serval
  • Ökomärgistus kõigil toodetel.
Meie uus disain toob toote, värvi, voltimise ja kvaliteedi paremini esile. Ja tõstab esile lisaväärtused - nagu lihtne volditavus, pehme linase materjali tunne jne. C&Cs tootesarja lisaväärtus – atraktiivne disain, mis jätab suurepärase mulje riiulitel, ja kahekordsesse virna pakendatud toodetel, mille kahepoolsed küljed on vaheldumisi nähtavad horisontaal- ja vertikaalpaigutuses.
LinStyle orange.jpg Textured llight blue.jpg Lunch napkin pink.jpg  Cocktail napkin blue green.jpg
Samal ajal pikendame me kohandatud trükkimise pakkumist, mis hõlmab nüüd Tork Xpressnap® ja teisi doseritavaid salvrätikuid, Tork Linstyle® tekstureeritud ja tavalisi salvrätikuid, söögiriistade taskuid, klaasialuseid ja lauakatteid.

Lihtsalt teine viis, kuidas me õige kogemuse loomist lihtsustame.

Meistri tn. 10, Tallinn