Image DesignLine_architects_original.jpg
Arhitektid

Mitmeid auhindu väärinud Tork Image Design™ jaoturid

02/12/2016

Populaarne jaoturisari Tork Image Design™ võitis selle aasta maineka Red Dot disainiauhinna ja Svenska Designpriset’i (Rootsi disainiauhind). Disainiauhinnad kinnitavad, et pikaajaline strateegia funktsionaalse kujunduse arendamiseks koos andekate disaineritega on õige tee. Teie kui arhitekti jaoks tähendab see võimalust kasutada meeldivaid ja praktilisi jaotureid, mis ilmestavad iga pesuruumi.

Tork Image Design tooteliinile pani alguse kavatsus luua kvaliteetse ja muljet avaldava kujundusega paberi- ja seebijaoturid. Annie Thorburn, Tork kaubamärgi üleilmse tehnilise innovatsiooni juht, arendas jaoturisarja välja ja tõi turule.
– Täpselt nagu meie kliendid, olen tulemustega väga rahul, ütleb Annie. Jaoturid on stiilse kujundusega, harjatud terasest ja lisavad erksust paljudele üldkasutatavatele pesuruumidele. Kavatsuste kohaselt peaksid jaoturid mõjuma ajatult ja töötama palju aastaid.

Jaoturid, mis sulanduvad ümbrusega
Tork Image Design™ sari koosneb kaheksast erinevast jaoturist, mille valmistamiseks on kasutatud pehmelt harjatud roostevaba terast ning kahel sarja jaoturil on täielikult automatiseeritud, anduriga kontrollitud väljastamissüsteem.
– Roostevaba teras on tugev ja vastupidav materjal. Me oleme palju vaeva näinud täiuslikult harjatud terase leidmiseks, et luua ümbritsevas keskkonnas sõbralikult mõjuvaid ja delikaatseid muutusi. Selline eriline viimistlus sulandab jaoturid üldise taustaga ja lisab ruumile kauni aktsendi, ütleb Peter O. Johnsson, Tork Image Design™ üleilmne disainerite juht.

RedDot_ARCH_article_300x200.jpgMida tähendab selliste mainekate disainiauhindade võitmine, nagu Red Dot ja Svenska Designpriset?
– Me seame endale alati vormi ja funktsiooni osas kõrged sihid. Tork eesmärgiks on alati välja töötada tooted, mis püüavad pilku ja samal ajal pakuvad klientidele kõrgetasemelist toimivust ja usaldusväärsust. Aga kui vorm on eriti tähtis – nagu Tork Image Design™ puhul – tõstetakse latt kõrgemale, ütleb Annie. Auhinna võitmine on fantastiline preemia!

Hästi kujundatud toodete pakkumine on tähtis
Kas tualettruumide stiilsed ja funktsionaalsed detailid muutuvad arhitektide jaoks olulisemaks?
– Jah, muidugi, ütleb Nadia Tolstoy, kes töötab arhitektina Tengbomi arhitektuuribüroos Stockholmis. Hästi kujundatud tooted, nagu näiteks tualettruumidesse paigutatavad jaoturid, on eriti olulised. Need asuvad silma kõrgusel ja peavad ülejäänud kujundusega ühte sulanduma. See sobib Tork Image Design™ jaoks täiuslikult. Lisaks teeme üha rohkem ja rohkem 3D kavandeid, kasutades BIM objekte.

Disainiauhind on suur tunnustus, mis tähendab ettevõttele palju, kuid korraga nii Red Dot disainiauhinna kui ka Svenska Disainpriset’i võitmine annab vist võrratu tunde?
Svenska designpriset.jpg
– See tõendab, et me töötame ja mõtleme õiges suunas, ning see tugevdab meie kaubamärki, sest üha suuremale hulgale inimestele meeldib see, mida me teeme. Ma loodan, et me saame jätkata uuenduslike ja ilusate toodete väljalaskmist veel paljude aastate jooksul – toodete, mis muudavad igapäevaelu igaühe jaoks veidi kergemaks, ütleb Annie Thorburn.

Tork Image Design™
  • Roostevaba teras, eriti õhukese kujundusega
  • Täiuslik valik omanäoliste büroode, erakliinikute, golfiklubide, hotellide ja restoranide jaoks
  • Sari koosneb kaheksast erinevast käsitsi või anduriga juhitavast jaoturist

Te saate Tork Image Design™ jaotureid vaadata BIM objektidena. See hõlbustab jaoturitega töötamist ja võimaldab teie hügieeniruumide kavandid kuvada ruumiliste mudelitena.