clean_hands_office_original.jpg
Arhitektid

Pärast suve – kas äri jätkub nagu ikka?

01/09/2017

50% tervislikum tänu paremaks muudetud kätehügieenile*

Sügis on aeg, mil suurem osa meist naaseb kontorisse, kooli, lasteaeda. See on ka aeg pöörata tähelepanu hea tervise ja tööviljakuse tagamisele.

Maailmas, kus konkurents kõige parema ja säravama nimel on raevukam kui kunagi varem, taipavad juhid, et jätkusuutlik, hügieeniline ja meeldiv bürookeskkond on äärmiselt oluline andekate inimeste ligimeelitamiseks. Külgetõmbav ja tervislik keskkond soodustab ettevõtlust, suurendades tootlikkust ja vähendades haiguspäevi.

Tork aitab sellistes keskkondades, nagu bürood, koolid jms, saavutada paremaid äritulemusi parandatud hügieenitingimuste ja puhastamise kaudu. Parandatud kätehügieen on kahtlemata kõige kergem ja tõhusam viis oma töötajate ja külastajate tervise tugevdamiseks. Firma Tork ja meie käte desinfitseerimisgeeli väikese abiga võib see tõepoolest nii olla.

420103_511103_590103.jpgFirma Tork alkoholi sisaldav desinfitseeriv kätegeel on meie kõige tõhusam käte desinfitseerimisgeel. See on ideaalne ka käte jaoks, mida on vaja sageli desinfitseerida. Geeliga on lihtne teie käsi niisutada, ilma et see maha tilguks. See ei jäta kleepuvat jääkkihti isegi sagedase kasutamise korral. Selles ei ole lõhnaaineid ja selle koostises on ka käsi kaitsvad niisutavad ained. See toode on saadaval 500 ml pumbaga pudelis paindlikuks paigaldamiseks ja 80 ml käepärases taskusse mahtuvas pudelis. Firma Tork alkoholi sisaldav desinfitseeriv kätegeel sobib täiuslikult kasutamiseks suure külastatavusega kohtades, nagu registreerimisletid, restoranid ja lennujaamad. Põhjalik desinfitseerimine Tork alkoholi sisaldava käte desinfitseerimisvahendiga võimaldab kätelt eemaldada  99,999% kõikidest bakteritest. (EN12791, EN13727, EN14476, EN1500**).

Laske meie teadmistel oma tervist parandada ja muutke töökeskkond külgetõmbavamaks ja tervislikumaks, et saaksite keskenduda oma põhilisele äritegevusele.Buy Tork Square.tif

Ärge unustage innustada oma lapsi käsi turvaliselt puhtad hoidma meie Ella kätepesuseikluse äpiga

*Clorox Company „Office Germs Research 2006“ (2006. aasta büroo nakkusetekitajate uuringu) tulemused
** EN 12791: Käte desinfitseerimine kirurgias