190592_original.jpg
Pühkimine ja puhastamine

Professionaalne kätepuhastus, kus te ka ei viibiks

21/03/2017

Hell naha vastu, karm rasva ja mustuse suhtes

Tork Hand Cleaning niisked lapid sobivad ideaalselt käte puhastamiseks värvist, õlist, rasvast ja mustusest, kui vett ei ole käepärast. Niisked lapid on pehmed, kuid tõhusad tänu ainulaadsele kombinatsioonile lausmaterjalist ja heatasemelistest puhastusomadustest. Tork Hand Cleaning niisked lapid on lõhnaainevabad, dermatoloogiliselt testitud ning jätavad teie käed pehmeks ja puhtaks. Teabe saamiseks vajutage siia: Niisked lapid Tork Hand Cleaning, 190592
Professionaalseks puhastamiseks
Naha suhtes õrn
Eemaldab kergelt rasva ja õli
Lõhnaainevaba

Mugav doseerimine
Niiskeid lappe hoitakse ämbris, tänu millele säilib nende niiskus. Tõmmake lappe ükshaaval läbi nutika otsaku. Sulgege ämbrikaas niiskuse hoidmiseks. Ämber niiskete lappidega sobib ideaalselt teenistusautodesse ja välitöödele!

NÕUANNE! Firmal Tork on ka ämber niiskete lappidega pindade puhastamiseks! Samuti hea lahendus, kui vett ei ole saada. Niisked lapid pindade puhastamiseks on väga tõhusad mustuse ja raskete plekkide puhul. Teabe saamiseks vajutage siia: Tork Surface Cleaning niisked lapid, 190594