EasyCube_connected-cleaning.jpg

Essity võitis kaks mainekat auhinda

17/11/2018

2018. aasta Euroopa puhastusauhindate võitjad on nüüdseks selgunud ning Essity võitis kaks mainekat auhinda - „Parim tava – jätkusuutlikkus“ ja „Aasta tehniline uuendus“.

Kutsealase puhastamise sektor pakub tööd miljonitele inimestele kogu Euroopas ja täidab eluliselt olulist rolli seoses hügieeni, heaolu, maine ja tööga rahuloluga. Auhinna eesmärk on tunnustada ja esile tõsta kõikide valdkondade ja kõikide tasandite töötajapoliitika, kliendisuhete, jätkusuutlikkuse ja innovatsiooni tipptaset ning edendada tootmisharu standardeid.

Äriühingu pühendumist ja tegevust heaolu, vähema abil rohkema saavutamise ja ringmajanduse valdkonnas nimetas kohtunikekogu oma klassi parimaks ja Tork EasyCube valiti võitjaks, sest uus IoT platvorm, kliendi vajaduste tundmine ja tõendatud tarbijaväärtus muudavad Tork EasyCube’i pidevalt uuenevaks innovatsiooniks.

„Need kaks auhinda näitavad, kuidas meie jätkusuutlik lähenemisviis kaubamärgile Tork võimaldab klientidel saavutada ringmajanduse, jäätmekäitluse ning oma töötajate ja klientide heaoluga seotud eesmärgid. Ka meie eesmärk – tõusta kutsealase hügieeni valdkonna juhtpositsioonile asjade interneti (IoT) töövahendite osas – on täidetav vaid juhul, kui peame ka edaspidi oluliseks tarbijaväärtust, kliendi edu, ja ajakohastame pidevalt oma pakkumist,“ ütleb Don Lewis, Essity professionaalse hügieeni valdkonna president.

Tork PaperCircle, mis on saadaval teatavates Euroopa riikides, võimaldab klientidel vähendada oma keskkonnajälge ja töötada ringmajanduse põhimõttel, kogudes ja ümber töödeldes kasutatud paberkäterätte kohapeal uuteks olmepaberitoodeteks. Selle tulemusel väheneb süsinikujälg praeguste jäätmekäitlusvõimalustega võrreldes 40 protsenti*.

Erinevalt muudest lahendustest, mis on siiani oma arengu algusjärgus, kasutab Tork EasyCube’i praegu üle 100 kliendi – tiheda külastatavusega tegevuskohtades, alates lõbustusparkidest ja ostukeskustest kuni lennujaamade ja büroohooneteni. Essity võib koondandmeid ja nende klientide vajaduste kaardistusi kasutades selgesti näidata selliseid tulemusi, nagu näiteks 24 protsenti väiksem puhastamiskordade vajadus, 20 protsenti väiksem kulutatud tundide hulk, kusjuures samal ajal tõuseb puhastamise kvaliteet ja suureneb töötajate rahulolu.

Euroopa puhastus- ja hügieeniauhind 2018
Ajakirja European Cleaning Journal (ECJ) kui ainsa üleeuroopalise puhastussektorit käsitleva väljaande peamine eesmärk on kõrgeimate kutsealastandardite edendamine, tunnustades tööstusharu erakordset tööd ja avaldades sellele austust Euroopa puhastus- ja hügieeniauhindadega.

* 2017. aasta olelusringi analüüsi (LCA) tulemused, mida on kinnitanud IVL, Rootsi Keskkonnauuringute Instituut, kus võeti arvesse välistatud protsessid.

Palun võtke lisateabe
Saamiseks ühendust  Indrė Gavelė
Telefon: +370 61469280

Torkist lähemalt