Dining.tif

Maailm klaasseina taga

On vähe keskkondi, kus on nii ranged hügieeninõuded kui kõrgema klassi restorani köögis. SCA tunneb uhkust, pakkudes Elevation sarja hügieenilahendusi ühele maailma kõige prominentsemale köögile – restoranile Geranium Taanis, Kopenhaagenis.

Geranium on üks Taani kõige eksklusiivsematest söögikohtadest ja on Torki partner aastast 2010. Peakokk ja kaasasutaja Rasmus Kofoed on osalenud prestiižikatel Bocuse D'Ori gastronoomia maailmameistrivõistlustel kolm korda, tuues 2011. aastal koju ihatud kuldmedali. Sellele lisaks nimetati partner Sören Ledet 2012. aastal rahvusvahelisel kelnerite võistlusel Coupe Baptiste parimaks kelneriks Euroopas.


Ülim usaldus ja adekvaatsed tööriistad

Geranium asub Kopenhaagenis Parkeni staadioni 8. korrusel, kust avanev vaade on suurepäraseks täienduseks restorani kulinaarsele mitmekesisusele. Külastajad saavad nautida ka hingetuksvõtvaid vaateid siseruumides: restorani teeb huvitavamaks massiivne klaassein, mis eraldab restorani söögisaali köögialast – kus pannakse paika kõrgeimaid standardid restorani hügieenis ja demonstreeritakse ülimat enesekindlust toiduvalmistamisel. 

„Meie kõrgeim prioriteet on, et kliendid oleksid õnnelikud ja veedaksid hästi aega – selles suhtes on ootused kõrgema klassi restoranile märksa kõrgemad. Meie töö on palgata hea ja kogemustega personal, kes siiralt hoolib toiduhügieeni tagamise eest meie külalistele ja tagab, et töötajatel on selleks vajalikud tööriistad ja keskkond,“ selgitab partner Sören Ledet.


Hügieeni läbipaistvuse rajajoon 

Enamikus restoranides ei ole klientidel palju võimalusi otsustada toidu käsitsemisviiside üle – kuid läbi Geraniumi klaasseina saavad külalised jälgida köögis toimuvat. 

„Läbi seina on meie klientidel võimalik jälgida koka tööd. Ja loomulikult meie külalised näevad, et me valmistame toitu süstemaatiliselt ja et meie köök vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja hügieeninõuetele. Meie köögirutiinid on läbipaistvad ja kõik osad, mis moodustavad tööruumi, on optimaalselt disainitud, et tagada kõrgete ootuste täitmine nii hügieeni kui ka kvaliteedi suhtes.“


Vigade tegemiseks pole ruumi 

Geraniumi köök on varustatud Tork Elevation sarja toodetega

„Kõrgema klassi restoranil pole ruumi eksimusteks. Meie disainerid vastutasid hügieeniseadmete valimise eest – selles suhtes on eriti oluline palgata disainerid, kes saavad aru mitte ainult köögi toimimise põhimõtetest, vaid ka teistest valdkondadest, nt hügieeni tagamise korrast. Disainerid arvestasid kõigi nende faktoritega, kui disainisid köögikeskkonda, planeerisid tarnija valikut ja kavandasid hügieeniseadmete paigutust.“

Läbi seina on meie klientidel võimalik jälgida koka tööd. Ja loomulikult meie külalised näevad, et me valmistame toitu süstemaatiliselt ja et meie köök vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja hügieeninõuetele. Meie köögirutiinid on läbipaistvad ja kõik osad, mis moodustavad tööruumi, on optimaalselt disainitud, et tagada kõrgete ootuste täitmine nii hügieeni kui ka kvaliteedi suhtes.

Sören Ledet

Parim kelner 2012. aastal