Tagage ohutum kaasamüük ja kohaletoimetamine

Tagage ohutum kaasamüük ja kohaletoimetamine

Teie üksikasjalik juhend hügieeni tagamiseks kaasamüügi korral

Väljaspool müügikohta toitlustamine on toitlustustööstuse üha tähtsamaks muutuv osa – suundumus, mis hoogustus 2020. aasta sündmuste tõttu. Tarbijad nihutavad toidu ja jookide eelarvet kaasamüügi, kohaletoimetamise ja sissesõiduteenuse suunas. Kuna külastajate ootused hügieenstandardile on kõrgemad kui kunagi varem, on ülioluline, et töötajad tagaksid hügieenilise kogemuse ja teadvustaksid oma pingutusi külastajatele selgelt.


Lugege, et tutvuda meie neljaastmelise protsessiga kaasamüügi toitlustuse hügieeni tagamiseks.

Tagage köögi ja töötajate hügieen

Paigutage plakatid olulistesse kohtadesse, et tuletada töötajatele meelde, kuidas ja millal oma käsi pesta

Kasutage ohutut kaasamüügi kotti

Kohandage hügieenitooteid, nagu näiteks salvrätikuid, desinfitseerivaid pühkelappe ja rebenemiskindlaid kotisulgureid

Muutke kättesaamisala ohutuks

Kasutage tähisviitasid külastajate ja tarnetöötajate juhendamiseks

Muutke kohaletoimetamine ohutuks

Tagage kohaletoimetamismeeskonnale piisav varu desinfitseerimisvahendeid ja pühkelappe hea hügieeni tagamiseks käigu pealt

Kasulikud tööriistad hügieeni tagamiseks

Tööriistad