Töö restoranis on kiiretempoline ja lõbus, kuid võib kiiresti muutuda pingeliseks. Toimetulek igapäevasurvega ja suurepärase klienditeeninduse tagamine võib osutuda väljakutseks. Kui te juhite restorani, ootavad teid ja teie töötajaid päevast päeva ajaga seotud väljakutsed. Aeg on raha, ja ajaröövlid varitsevad kõikjal.
Mis on ajaröövel? Ajaröövel on midagi sellist, mis neelab suure osa ajast ja mõjub halvasti tööviljakusele. Teie saate ajaröövlite kõrvaldamisega oma töölõikudest suurendada tõhusust ja leevendada survet töötajatele. Selleks peate ajaröövlid kõigepealt üles otsima, seejärel tuvastama ja lõpuks need oma töötajate tegevusalast kõrvaldama.
Lugege veel restoranides levinud ajaröövlitest ja sellest, kuidas neid kõrvaldada.