Kolm inimest töötamas restorani köögis

Tuvastage ajakulukad tegevused ja optimeerige restorani tõhusust

Töö restoranis on kiiretempoline ja lõbus, kuid võib kiiresti muutuda pingeliseks. Toimetulek igapäevasurvega ja suurepärase klienditeeninduse tagamine võib osutuda väljakutseks. Kui te juhite restorani, ootavad teid ja teie töötajaid päevast päeva ajaga seotud väljakutsed. Aeg on raha, ja ajaröövlid varitsevad kõikjal. 

 

Mis on ajaröövel? Ajaröövel on midagi sellist, mis neelab suure osa ajast ja mõjub halvasti tööviljakusele. Teie saate ajaröövlite kõrvaldamisega oma töölõikudest suurendada tõhusust ja leevendada survet töötajatele. Selleks peate ajaröövlid kõigepealt üles otsima, seejärel tuvastama ja lõpuks need oma töötajate tegevusalast kõrvaldama.


Lugege veel restoranides levinud ajaröövlitest ja sellest, kuidas neid kõrvaldada.

Ajaröövlid_800x500.jpg  


Tavapärased ajaröövlid restoranides ja kuidas nendest lahti saada

Me kuuleme oma kliente kurtmas teatavate igapäevatööga seotud üldlevinud ajaröövlite üle, mida on võimalik lihtsalt vältida. Võibolla te tunnete neist ühe või rohkem ära, kui te vaatate läbi oma restorani tegevuse.

Soovitatavad tooted