Kätepesu

Aidake oma meeskonnal hoida kätehügieen tipptasemel

Sagedane ja korralik käte pesemine toitlustuses on ristsaastumise eest kaitsmise ning teie töötajate ja klientide turvalisuse tagamise lähtepunkt.


Teie personal peab käsi pesema alati pärast: 


  • tualettruumi kasutamist
  • köögist ja ettevalmistusalast lahkumist ja sinna naasmist
  • prügi välja viimist 
  • puhastuslahuste käsitsemist
  • söömist, joomist, suitsetamist või närimiskummi või tubaka närimist
  • toore liha, linnuliha või mereandide käsitsemist
  • keha või riiete puudutamist
  • aevastamist, köhimist või pabertaskurätiku kasutamist
  • raha käsitsemist
  • pärast kinnaste äravõtmist ja enne kättepanemist

Veenduge, et teie kätehügieenipunktides oleks alati seepi ja paberkäterätikuid. Kasutage allolevaid ressursse enda ja oma meeskonna harimiseks ning kontrollige oma teadmisi meie „Käte ja isikliku hügieeni juhendi“ küsimustiku abil.

Allalaadimised