Pindade puhastamine restoranides ja toitlustusasutustes

Hoidke oma pinnad puhtad ja ohutud

Ohutu ja hügieenilise keskkonna tagamiseks on oluline, et restoranidel ja toitlustusasutustel oleks kontrollnimekirjad järgimaks tavapäraseid puhastamis- ja desinfitseerimissoovitusi sageli puudutatavate ja toiduga kokkupuutuvate alade jaoks, sealhulgas:

  

maja tagune haldusala
ukselingid, valgustuslülitid, jaoturid, toiduga kokkupuutuvad pinnad, kätega kokkupuutuvad pinnad, valamusegistid ning käepidemed ja köögiriistad

Kliendiala
Ukselingid, valgustuslülitid, jaoturid, kaitseklaasid, menüüd, lauad ja toolid, letid, tellimuste lett ja kassaaparaat/kaarditerminalid. 
 
Tualettruumid
Ukselingid, valgustuslülitid, jaoturid, valamusegistid ja käepidemed, tualetiistmed ja loputuskastid.
 
Koostage oma restorani ja toitlustusasutuse töötajatele selge eeskiri sagedase koristamise jälgimiseks ja ajastamiseks.